112

(update) Man dreigt met auto binnen te rijden in stadhuis en politiebureau Purmerend

Purmerend – Sinds vanmiddag zijn er arrestatieteams aanwezig voor het gemeentehuis in Purmerend en bij het politiebureau aan de Waterlandlaan in Purmerend. Bij het gemeentehuis zijn tevens de luiken van het restaurant naar beneden gehaald. Ook het gemeentehuis van de gemeente Opmeer wordt uit voorzorg beveiligd

Deze maatregelen zijn het gevolg van dreigementen van een man uit Opmeer. Hij is boos op de drie eerder genoemde overheidsinstanties en dreigde met een voertuig op één van de panden in te zullen rijden.

Woordvoering van de politie meldt dat de identiteit van de man bekend is bij de politie. De politie is momenteel op zoek naar hem, maar ondertussen wordt de dreiging serieus genomen.

UPDATE: VERDACHTE IS AANGEHOUDEN

50-jarige Opmeerder aangehouden voor bedreiging

Foto’s Haico Kats – regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.