112Purmerend

50-jarige Opmeerder aangehouden voor bedreiging

Purmerend – Op vrijdagmiddag 24 augustus rond 16.30 uur is er een 50-jarige man uit Opmeer in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van bedreiging. De man dreigde gisteren met een auto binnen te rijden in het stadhuis en politiebureau van Purmerend. De man zou in verwarde toestand zijn aangehouden. 

Door de dreiging zijn het stadhuis en het politiebureau in Purmerend gistermiddag door politieagenten en handhavers bewaakt. Voertuigen van de politie werden zo neergezet dat deze als buffer dienden. De aanhouding is volgende de politie rustig verlopen en er wordt verder onderzoek gedaan.

Video hieronder: De aangehouden man komt aan op het politiebureau aan de Waterlandlaan.

Relevant bericht:

(update) Man dreigt met auto binnen te rijden in stadhuis en politiebureau Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.