Purmerend

Snoeibeleid gemeente Purmerend wekt woede van bewoners

Purmerend – Het snoeibeleid van de gemeente Purmerend heeft de woede gewekt van bewoners wonende aan de Sternstraat die uitkijken op de Professor P.J. Oudlaan. Op donderdag 23 augustus heeft de gemeente het uitzicht en humeur van de bewoners flink verpest.

Wat een mooie groene wijk was is nu veranderd in een kale vlakte. Bewoners keken uit op groen en dit gaf buiten een mooi uitzicht ook hun privacy en het groen zorgde voor een natuurlijk geluidsscherm. “De gemeente is een beetje te enthousiast geweest met snoeien. Wij kijken nu uit op asfalt en kunnen niet meer genieten van een groene omgeving als wij op het balkon zitten of de gordijnen openen.”, geeft bewoner Sander Hoogwerf aan.

“Ook kan er nu vanaf de weg bij ons naar binnen worden gekeken. De gemeente Purmerend heeft ons niet geïnformeerd waardoor wij geen bezwaar hebben kunnen maken. Eenmaal weg is weg. Het wordt nooit meer wat het was. Het lijkt wel of de gemeente anti groen is. Dit is echt belachelijk!”

De gemeente Purmerend was niet bereikbaar voor commentaar.

Voor het snoeien:

Na het snoeien:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.