23.1 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendSnoeibeleid gemeente Purmerend wekt woede van bewoners

Snoeibeleid gemeente Purmerend wekt woede van bewoners

Purmerend – Het snoeibeleid van de gemeente Purmerend heeft de woede gewekt van bewoners wonende aan de Sternstraat die uitkijken op de Professor P.J. Oudlaan. Op donderdag 23 augustus heeft de gemeente het uitzicht en humeur van de bewoners flink verpest.

Wat een mooie groene wijk was is nu veranderd in een kale vlakte. Bewoners keken uit op groen en dit gaf buiten een mooi uitzicht ook hun privacy en het groen zorgde voor een natuurlijk geluidsscherm. “De gemeente is een beetje te enthousiast geweest met snoeien. Wij kijken nu uit op asfalt en kunnen niet meer genieten van een groene omgeving als wij op het balkon zitten of de gordijnen openen.”, geeft bewoner Sander Hoogwerf aan.

“Ook kan er nu vanaf de weg bij ons naar binnen worden gekeken. De gemeente Purmerend heeft ons niet geïnformeerd waardoor wij geen bezwaar hebben kunnen maken. Eenmaal weg is weg. Het wordt nooit meer wat het was. Het lijkt wel of de gemeente anti groen is. Dit is echt belachelijk!”

De gemeente Purmerend was niet bereikbaar voor commentaar.

Voor het snoeien:

Na het snoeien:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.