Purmerend

Lokaal Compliment 2018 voor activiteiten gericht op kinderen

Purmerend – Welke vrijwilligers verdienen het Lokaal Compliment voor 2018? Purmerenders kunnen tot vrijdag 30 november 2018 hun favoriete vrijwilligersactiviteiten aanmelden. Vrijdag 14 december wordt bekendgemaakt welke vrijwilligers €1.000,- hebben gewonnen.

Elk jaar wordt een ander thema benoemd en dit jaar zoekt de gemeente vrijwilligersactiviteiten die zich richten op jonge kinderen tot 18 jaar. Met het organiseren van deze activiteiten dragen deze vrijwilligers eraan bij dat kinderen gelukkig opgroeien in Purmerend.

Vrijwilligers maken het verschil voor de stad Purmerend en haar inwoners. Met het Lokaal Compliment wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen in de stad.

Aanmelden doe je zo

  • Meld een activiteit aan via www.purmerend.nl/compliment
  • Doe dit voor vrijdag 30 november 2018
  • Uiterlijk 7 december ontvangen de genomineerden bericht.

Voorwaarden

De gemeente Purmerend zoekt vrijwilligers die activiteiten organiseren, die zich richten op kinderen tot 18 jaar in Purmerend. De initiatieven moeten minstens een jaar operationeel zijn en zich in de afgelopen periode bewezen hebben. Het moet gaan om (herhaalde) activiteiten, die over een langere periode worden uitgevoerd met hulp van vrijwilligers. Voor vragen kan men mailen naar: [email protected].

Prijsuitreiking

De winnaar krijgt een bedrag van € 1.000,-. Daarnaast stelt het Coöperatiefonds van Rabobank een extra prijs van € 500,- beschikbaar. De prijzen worden op vrijdagmiddag 14 december 2018 uitgereikt door wethouder Welzijn, Harry Rotgans en wethouder Jeugd, Paul van Meekeren en manager Vermogensmanagement, Rob de Neve van de Rabobank. Zij maken ook onderdeel uit van de jury.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.