10.7 C
Purmerend
dinsdag 30 mei 2023
Home* Makado WinkelcentrumDe werkkamer van Sinterklaas in het Makado Winkelcentrum (360°)

De werkkamer van Sinterklaas in het Makado Winkelcentrum (360°)

Purmerend – In Het Makado Winkelcentrum wordt op dit moment de werkkamer van Sinterklaas in gereedheid gebracht. In de werkkamer kan Sinterklaas tijdens zijn bezoekjes in Purmerend zijn administratie doen en uitrusten.

Sinterklaas en zijn gevolg met Pieten komt in Purmerend op 18 november omstreeks 13:00 uur aan in de binnenstad van Purmerend alwaar Sinterklaas wordt opgewacht door mijnheer Wout en de Burgemeester. Op 1 december zal Sinterklaas en zijn gevolg een rondje door de wijk Wheermolen doen waarna hij omstreeks half drie een Meet en Greet zal doen in het Makado Winkelcentrum. Een week voorafgaand is er op zaterdag 24 november een Pietenspeurtocht van 11:00 tot 15:00 in het winkelcentrum.

Sinterklaas is blij dat de werkkamer er is: “Zo kan ik af en toe even rusten en de administratie doen. De pakjes moeten toch op de juiste plek komen op Sinterklaasavond en dat is een heel geregel. Het is toch best wel zwaar al die bezoekjes die ik moet afleggen de aankomende tijd, maar dat doe ik graag voor de kinderen.”

Foto’s en 360° foto: Rob Klaucke


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
81 %
2.7kmh
19 %
di
13 °
wo
19 °
do
15 °
vr
15 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.