* Makado WinkelcentrumPurmerend

De werkkamer van Sinterklaas in het Makado Winkelcentrum (360°)

Purmerend – In Het Makado Winkelcentrum wordt op dit moment de werkkamer van Sinterklaas in gereedheid gebracht. In de werkkamer kan Sinterklaas tijdens zijn bezoekjes in Purmerend zijn administratie doen en uitrusten.

Sinterklaas en zijn gevolg met Pieten komt in Purmerend op 18 november omstreeks 13:00 uur aan in de binnenstad van Purmerend alwaar Sinterklaas wordt opgewacht door mijnheer Wout en de Burgemeester. Op 1 december zal Sinterklaas en zijn gevolg een rondje door de wijk Wheermolen doen waarna hij omstreeks half drie een Meet en Greet zal doen in het Makado Winkelcentrum. Een week voorafgaand is er op zaterdag 24 november een Pietenspeurtocht van 11:00 tot 15:00 in het winkelcentrum.

Sinterklaas is blij dat de werkkamer er is: “Zo kan ik af en toe even rusten en de administratie doen. De pakjes moeten toch op de juiste plek komen op Sinterklaasavond en dat is een heel geregel. Het is toch best wel zwaar al die bezoekjes die ik moet afleggen de aankomende tijd, maar dat doe ik graag voor de kinderen.”

Foto’s en 360° foto: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.