Purmerend

Winkelcentrum Weidevenne schoonste van Purmerend

Purmerend – Bij de jaarlijkse verkiezing van het Schoonste Winkelgebied van stichting Nederland Schoon is het winkelcentrum in Weidevenne als schoonste winkelcentrum van Purmerend uit de bus gekomen. Het winkelcentrum scoorde als eindcijfer een 7,4, ten opzichte van een 7,0 in 2017. Op woensdag 14 november bezoekt wethouder Eveline Tijmstra de winkeliers en bezoekers van het winkelcentrum met een lekkere traktatie.

Aan de verkiezing deden in heel Nederland 581 winkelgebieden mee. In Purmerend waren dat, behalve Weidevenne: het Gildeplein, Meerland, de Zwanebloem en het Centrum. De Zwanebloem in Gors deed dit jaar voor het eerst mee. Om tot de beoordelingen te komen, heeft Nederland Schoon winkelend publiek ondervraagd. Op basis daarvan en een aantal andere factoren, komt de ranglijst tot stand. In onderstaande tabel staan de plekken op de ranglijst en de eindcijfers van vorig jaar en dit jaar. Alle resultaten zijn te vinden op de website van Nederland Schoon.

De winkeliers nemen 14 november een bedankje in ontvangst van wethouder Eveline Tijmstra. Tijmstra: ‘Goed om te zien dat de verkiezing dit jaar weer is uitgebreid met een winkelcentrum in Purmerend en dat de uitkomsten gebruikt worden om winkelgebieden nog aantrekkelijker te maken. Weidevenne scoort dit jaar nog beter dan vorig jaar en dat is de verdienste van de winkeliers – en het winkelend publiek natuurlijk, dat ook keurig het eigen afval weggooit. Samen kunnen we zorgen voor een schone en leefbare stad.’

Relevant artikel:

Winkelcentrum Meerland opnieuw schoonste van Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. OK een ruime voldoende, de schoonste van P’rend, daarmee staat Weidevenne pas ze op de 125ste plaats in Nederland… Werk aan de winkel!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: