Regio op Straat: De kapster die uitgeknipt is en uitvaartleidster wil worden. “Dat wil ik ook”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag liepen we over de kaasmarkt en spraken een mevrouw uit Ilpendam die openhartig vertelde dat ze het kappersvak gaat verlaten en een eventuele nieuwe baan als uitvaartleidster helemaal ziet zitten. “Als ik op een crematie ben en ik zie hoe die uitvaartleidsters het doen, dan denk ik, dat wil ik ook. Ik heb het al jaren die wens. Ik stop in januari met kappen en dan ga ik het weer proberen bij de uitvaart associatie.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*