* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: De kapster die uitgeknipt is en uitvaartleidster wil worden. “Dat wil ik ook”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag liepen we over de kaasmarkt en spraken een mevrouw uit Ilpendam die openhartig vertelde dat ze het kappersvak gaat verlaten en een eventuele nieuwe baan als uitvaartleidster helemaal ziet zitten. “Als ik op een crematie ben en ik zie hoe die uitvaartleidsters het doen, dan denk ik, dat wil ik ook. Ik heb het al jaren die wens. Ik stop in januari met kappen en dan ga ik het weer proberen bij de uitvaart associatie.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.