0.5 C
Purmerend
donderdag 9 februari 2023

Home* Regio op StraatRegio op Straat: De kapster die uitgeknipt is en uitvaartleidster wil worden....

Regio op Straat: De kapster die uitgeknipt is en uitvaartleidster wil worden. “Dat wil ik ook”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag liepen we over de kaasmarkt en spraken een mevrouw uit Ilpendam die openhartig vertelde dat ze het kappersvak gaat verlaten en een eventuele nieuwe baan als uitvaartleidster helemaal ziet zitten. “Als ik op een crematie ben en ik zie hoe die uitvaartleidsters het doen, dan denk ik, dat wil ik ook. Ik heb het al jaren die wens. Ik stop in januari met kappen en dan ga ik het weer proberen bij de uitvaart associatie.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
0.5 ° C
2.2 °
-1.1 °
73 %
3.7kmh
45 %
do
6 °
vr
7 °
za
9 °
zo
9 °
ma
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.