13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home11221-jarige Purmerender aangehouden voor woninginbraak

21-jarige Purmerender aangehouden voor woninginbraak

Hoorn – Op dinsdagmorgen hield de politie twee verdachten aan op verdenking van het plegen van een inbraak in een woning aan De Vang in Hoorn. Het gaat om een 21-jarige man uit Purmerend en een 19-jarige vrouw uit Amsterdam

Omstreeks 00.15 uur kreeg de politie melding van de bewoonster van een pand aan De Vang. Zij hoorde geluiden en had het idee dat men bij haar probeerde in te breken. De politie was snel ter plaatse met een aantal eenheden en kon het pand aan alle kanten in de gaten houden.

De Purmerender kon worden aangehouden toen hij er op een fiets vandoor wilde gaan. De vrouw werd in een tuin teruggevonden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.