112Purmerend

Traumaheli landt in Purmerend Overwhere

Purmerend – De traumaheli landde donderdagmiddag op de Koogsingel voor een incident aan de DS. M.L. Kingweg. Politieagenten stonden klaar om de hulpverleners snel naar de locatie te brengen. Het zou gaan om een reanimatie. De persoon is naar het AMC vervoerd.

Toen de piloot bij de helikopter aan het wachten was, kwam er een moeder met haar zoontje aan lopen om een foto te maken van hem met de traumaheli, waarop de piloot reageerde “Zal ik even de foto maken dan staan jullie er allebei op”. Het knulletje wilde spontaan geen brandweerman meer worden maar helikopterpiloot.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.