Traumaheli landt in Purmerend Overwhere

Foto: Haico Kats

Purmerend – De traumaheli landde donderdagmiddag op de Koogsingel voor een incident aan de DS. M.L. Kingweg. Politieagenten stonden klaar om de hulpverleners snel naar de locatie te brengen. Het zou gaan om een reanimatie. De persoon is naar het AMC vervoerd.

Toen de piloot bij de helikopter aan het wachten was, kwam er een moeder met haar zoontje aan lopen om een foto te maken van hem met de traumaheli, waarop de piloot reageerde “Zal ik even de foto maken dan staan jullie er allebei op”. Het knulletje wilde spontaan geen brandweerman meer worden maar helikopterpiloot.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt