Zwerfinator Dirk Groot stopt als commissielid voor D66

Purmerend – Na driekwart jaar actief te zijn geweest als commissie-lid voor D66 heeft Dirk Groot besloten te stoppen. Groot geeft in een verklaring aan dat zijn professionele activiteiten in de strijd tegen zwerfafval en plastic soep zich het afgelopen jaar dermate hebben ontwikkeld dat deze zijn lokale politieke activiteiten in de weg kunnen gaan zitten en vice versa.

De geboren Purmerender is landelijk bekend als de Zwerfinator. Geboren uit frustratie zet Dirk zich op een zeer positieve manier in om de hoeveelheid zwerfafval te verminderen en zo de plasticsoep tegen te gaan. Hij geeft lezingen en gastlessen over het onderwerp en hij brengt verschillende soorten zwerfafval in kaart op herkomst en merk. Natuurlijk is Dirk ook vooral actief met zijn grijper en inspireert hij anderen om ons milieu schoon te houden.

Relevant artikel:

Purmerender stormt prestigieuze ranglijst binnen

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt