11.1 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* FusieSamen het Purmerend van de toekomst vormgeven (video)

Samen het Purmerend van de toekomst vormgeven (video)

Purmerend – De gemeente Purmerend en de gemeente Beemster zijn een offensief gestart om de inwoners van Purmerend te betrekken bij de fusie tussen beide buurgemeenten. Dit doen zij de aankomende weken tijdens de markttour. Gisteren was de aftrap van het offensief op de markt in de binnenstad. Inwoners van de Beemster hebben eerder al hun mening kunnen geven over wat zij uniek vinden en willen behouden in hun gemeente.

Samen het Purmerend van de toekomst vormgeven, begint nu. Wat betekent dit voor jou en wat kun je doen om ook in de nieuwe gemeente jouw fijne leefomgeving te behouden of verbeteren? Uw bijdragen zijn van groot belang voor het toekomstig Purmerend 2022. Nadat de gemeente heeft vastgelegd wat inwoners belangrijk vinden gaat de gemeente Purmerend in gesprek met de gemeente Beemster over de gezamenlijke visie op de nieuwe gemeente.

Burgemeester Beemster Joyce van Beek: “De fusie van Beemster en Purmerend brengt mij hier. Om met de Purmerenders te spreken over de waarde van Purmerend. Wat vinden zij belangrijk van de nieuwe indentiteit van de nieuwe gemeente die we straks gaan vormen als Purmerend en Beemster samen?” 

De aankomende dagen zijn de bestuurders aanwezig op onderstaande markten. Mocht u ze niet tegenkomen, dan kan u ook online uw mening/waardering uitspreken. Kijk hiervoor op www.toekomstigpurmerend.nl.

Markttourdata zijn:

  • Donderdag 17 januari 14:15-16:15 Markt Weidevenne
  • Donderdag 17 januari 13:30-15:30 Markt Winkelcentrum Makado
  • Zaterdag 19 januari 10:00-12:00 Markt Wormerplein
  • Woensdag 23 januari 09:00-11:00 Markt Meerland
  • Donderdag 31 januari 13.00-15.00 Beatrixplein, bij seniorencomplex De Hoekstee
  • Vrijdag 1 februari 9.30-11.30 Markt Gildeplein

Relevant artikel:

Markttour: burgemeester in gesprek met inwoners over fusie met BeemsterSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.1 ° C
12.3 °
10 °
79 %
2.1kmh
8 %
do
19 °
vr
21 °
za
19 °
zo
22 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.