13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendGeef een boek cadeau: Kruistocht in spijkerbroek

Geef een boek cadeau: Kruistocht in spijkerbroek

Purmerend – Woensdag 13 februari om 14.30 uur gaat wethouder Paul van Meekeren boeken verkopen in boekhandel Het Leesteken, in het kader van de landelijke actie ‘Geef een boek cadeau’. Het boek Kruistocht in spijkerbroek is vanaf vandaag te koop in de boekhandels voor € 2,50. Vanaf 5 april wordt de actie uitgebreid met het prentenboek ‘Kikker is Kikker’.

De actie ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Dit jaar is ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ van Thea Beckman het actieboek voor de jeugd, verkrijgbaar voor €2,50. Vanaf 5 april wordt de actie voor de jongere kinderen uitgebreid met het prentenboek ‘Kikker is Kikker’ van Max Velthuijs.

Geef een boek cadeau

De actie is er op gericht om álle kinderen een boek cadeau te geven. Opa’s en oma’s, familie en vrienden, iedereen die iemand kent om een boek aan te geven wordt uitgenodigd. Ook als je niemand kent om een boek aan te geven kun je in de boekhandel een boek kopen voor een kind. De boekhandel zorgt ervoor dat het boek op de juiste plek terecht komt.

Achtergrond

De actie wordt voor de vierde keer georganiseerd. De campagne heeft geen einddatum: de boeken zijn te koop zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie op www.geefeenboekcadeau.nl en www.geefeenprentenboekcadeau.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.