18.3 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat - Rene: "Kan de echte ABBA nog wel optreden?"

Regio op Straat – Rene: “Kan de echte ABBA nog wel optreden?”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Vandaag gingen wij de straat op om opnames te maken. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wie kent Rene niet? Als er ergens een podium is en er komt geluid van het podium af, dan staat Rene altijd vooraan te swingen. Rene kwamen wij vanmiddag tegen in het centrum van Purmerend en wilde graag met ons praten. Hij is kunstenaar. Hij tekent, maakt muziek en kan goed dansen. Het plezier spat eraf. Leuk en heel enthousiast kan hij vertellen over zijn werk en liefhebberijen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.5 °
16 °
65 %
0.9kmh
87 %
wo
17 °
do
20 °
vr
19 °
za
16 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.