Regio op Straat – Rene: “Kan de echte ABBA nog wel optreden?”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Vandaag gingen wij de straat op om opnames te maken. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wie kent Rene niet? Als er ergens een podium is en er komt geluid van het podium af, dan staat Rene altijd vooraan te swingen. Rene kwamen wij vanmiddag tegen in het centrum van Purmerend en wilde graag met ons praten. Hij is kunstenaar. Hij tekent, maakt muziek en kan goed dansen. Het plezier spat eraf. Leuk en heel enthousiast kan hij vertellen over zijn werk en liefhebberijen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt