* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat – Rene: “Kan de echte ABBA nog wel optreden?”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Vandaag gingen wij de straat op om opnames te maken. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wie kent Rene niet? Als er ergens een podium is en er komt geluid van het podium af, dan staat Rene altijd vooraan te swingen. Rene kwamen wij vanmiddag tegen in het centrum van Purmerend en wilde graag met ons praten. Hij is kunstenaar. Hij tekent, maakt muziek en kan goed dansen. Het plezier spat eraf. Leuk en heel enthousiast kan hij vertellen over zijn werk en liefhebberijen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.