* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat – Rene: “Kan de echte ABBA nog wel optreden?”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Vandaag gingen wij de straat op om opnames te maken. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wie kent Rene niet? Als er ergens een podium is en er komt geluid van het podium af, dan staat Rene altijd vooraan te swingen. Rene kwamen wij vanmiddag tegen in het centrum van Purmerend en wilde graag met ons praten. Hij is kunstenaar. Hij tekent, maakt muziek en kan goed dansen. Het plezier spat eraf. Leuk en heel enthousiast kan hij vertellen over zijn werk en liefhebberijen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....