Purmerend

Eigenaar shoarmazaak Babylon vertelt over de vechtpartij in zijn zaak (video)

Purmerend – Sjors, de eigenaar van Babylon is boos. Boos op de mensen die zijn zaak op 27 januari jongstleden door een vechtpartij hebben vernield. De shoarmatent aan de Nieuwstraat kwam in het nieuws omdat er beveiligingsbeelden van de vechtpartij waren uitgelekt op het internet. De website vkmag.com bracht de beelden naar buiten. Ook wij kregen de beelden binnen maar besloten er alleen wat mee te doen als we Sjors zouden spreken. 

Sjors heeft geen idee hoe de beveiligingsbeelden in de media terecht zijn gekomen. “Ik betreur dat en ik weet nog steeds niet hoe dat heeft kunnen gebeuren.” Sjors, die al 33 jaar de eigenaar is van Babylon, is aangedaan en kan het nog steeds niet bevatten. Twee groepen gingen in zijn zaak met elkaar op de vuist. “Ik heb dit in de 33 jaar nog nooit zo heftig meegemaakt.”

De schade die Sjors heeft geleden bedraagt ruim 950 euro. Schade die alleen vergoed wordt als er aangifte wordt gedaan maar Sjors vraagt zich af tegen wie hij aangifte moet doen. “Het waren groepjes personen en ik heb geen idee tegen wie ik aangifte moet doen.” Ook vraagt Sjors zich af of de droge horeca niet om 03:00 uur dicht moet. “Ik verzoek de burgemeester om 03:00 uur alle droge horeca te sluiten. Dan is er om 05:00 uur niets meer te krijgen en gaat iedereen naar huis. Klaar.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Zo zielig zijn ze niet bij babylon!!!!
    Vorig weekend was er weer een vechtpartij en stond de mede eigenaar, de jongere broer van Sjors, Met een stok te dreigen en op een auto te slaan en doodsbedreigingen te uiten naar een klant op straat.
    HOREN ZIJ NIET HET GOEDE VOORBEELD TE GEVEN

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: