OpmerkelijkPurmerend

Opmerkelijk tafereel: politie ter plaatse

Purmerend – Tegen het eind van de middag kwam de politie ter plaatse op het Schipperspad. De politie was gebeld omdat er lappen vlees buiten hingen aan een stok. In de buurt zijn al 5 honden ziek geworden. Bewoners vermoeden dat er gif is gestrooid in de directe omgeving. 

Daar had dit tafereel echter niets mee te maken. Een Aziatische uitziende vrouw had het vlees buiten gehangen. De vrouw kwam nadat de politie ter plaatste was gekomen, het buiten hangende vlees ophalen en verklaarde tegenover de agenten dat het haar vlees was. Het zou mogelijk iets te maken te hebben met de Aziatische eetcultuur.

Foto’s: Mark de Vries

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.