Opmerkelijk tafereel: politie ter plaatse

Purmerend – Tegen het eind van de middag kwam de politie ter plaatse op het Schipperspad. De politie was gebeld omdat er lappen vlees buiten hingen aan een stok. In de buurt zijn al 5 honden ziek geworden. Bewoners vermoeden dat er gif is gestrooid in de directe omgeving. 

Daar had dit tafereel echter niets mee te maken. Een Aziatische uitziende vrouw had het vlees buiten gehangen. De vrouw kwam nadat de politie ter plaatste was gekomen, het buiten hangende vlees ophalen en verklaarde tegenover de agenten dat het haar vlees was. Het zou mogelijk iets te maken te hebben met de Aziatische eetcultuur.

Foto’s: Mark de Vries

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt