Hond overleden bij woningbrand Helsinkihaven

Purmerend – Een hond is vrijdagavond overleden bij een woningbrand op de Helsinkihaven. De brand werd omstreeks 23:00 uur ontdekt door de bewoners die toen thuiskwamen. De woning stond vol rook. De bewoners belde 112 en gingen direct op zoek naar hun hond maar die bleek overleden.

De brandweer kon niet voorkomen dat de woning zwaar beschadigd raakte. De woning is onbewoonbaar verklaard. Ook naastgelegen appartementen werden tijdelijk ontruimt en moesten worden geventileerd. De bewoners hebben de nacht bij familie doorgebracht.

Foto’s aangeleverd via Whats-App Regio Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt