Politie ontdekt drie drugslabs met tientallen kilo’s drugs en een vuurwapen

Foto archief: Haico Kats

Purmerend – De politie heeft drie drugslabs met tientallen kilo’s drugs ontdekt in Purmerend, Westbeemster en Andijk. Twee verdachten, een 46-jarige man uit Andijk en een 64-jarige man uit Westbeemster zitten nog in voorlopige hechtenis.

De districtsrecherche Zaanstreek-Waterland doet onderzoek naar personen die zich zouden bezighouden met de productie en handel in synthetische drugs.

Afgelopen week leidde dat uiteindelijk tot de aanhouding van drie verdachten. Bij het doorzoeken van de drie locaties werden vele tientallen kilo’s geproduceerde Xtc-pillen, tientallen kilo’s MDMA, tientallen kilo’s grondstoffen voor het maken van synthetische drugs, een tabletteermachine en een vuurwapen gevonden.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt