Schoenmaker zoekt klant die vergeet te betalen (video)

Purmerend – Gisteren is er bij Paul Schoenmakers aan de Weeshuissteeg een klant geweest die vergeten is te betalen. De klant gaat zitten, kijkt wat om zich heen en steekt een portemonnee met een waarde van 50 euro in zijn linker jaszak. De klant was in het gezelschap van een blonde dame. 

De eigenaar van Paul Schoenmakers, Andre de Beer: “Het kan natuurlijk dat je vergeet te betalen. Geen probleem, hoor. Dat kan de beste gebeuren. Het kan natuurlijk ook dat het per ongeluk gebeurt is. Om alsnog de rekening te innen, zou ik graag met deze mijnheer in contact komen.”

In het begin van de video zie je duidelijk 6 portemonnees in een display liggen. Aan het eind zijn er nog vijf over.

Wie herkent deze man? Informatie kunt u kwijt op schoenmaker@regiopurmerend.nl en wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Update: Video is verwijderd omdat de klant bekend is bij de redactie.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt