* Regio Bloemetje

Wie gun jij een Regio Bloemetje? (Nieuw item op Regio Purmerend)

Purmerend – Komende maand starten we op Regio Purmerend met een nieuw item: Het Regio Bloemetje. Iedere twee weken mag één van onze lezers een bloemetje weggeven aan iemand anders.

Wie gunt u een bloemetje? Misschien wel uw buurman, die altijd voor u klaar staat. Of uw dochter, die na een lange opleiding eindelijk is afgestudeerd. Of die goede vriend, die zijn leven na een moeilijke periode eindelijk weer op de rit heeft.

Kortom… Wie gunt u een bloemetje en -in het kort- waarom? Één van de mensen die reageert zullen wij persoonlijk benaderen om het verhaal wat uitgebreider te horen. Dit doen wij in een persoonlijk bericht zodat het een verrassing blijft voor degene die het bloemetje in ontvangst mag nemen.

Laat uw reactie achter onder dit bericht op Facebook of onze website. U kunt ons ook mailen: regiobloemetje@regiopurmerend.nl

Tags

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....