ondernemers

Deen koopt Makado: er moet nieuw leven in het winkelcentrum komen

Purmerend – De vastgoedafdeling van de supermarktketen Deen heeft recentelijk het gehele Makadocentrum opgekocht. Het doel: blaas het winkelcentrum weer nieuw leven in. Regio Purmerend sprak met Dhr. Van Rhienen, Manager Vastgoed & Acquisitie van Deen. 

“Het Makadocentrum heeft te maken met een serieuze leegstand. Wij hebben besloten om de handschoen op te pakken en het winkelcentrum weer nieuw leven in te blazen.”

Het algemene concept blijft hetzelfde: winkels rondom het centrale plein. “Op dit moment zijn wij in gesprek met verschillende partijen om een invulling te geven aan de winkels. Momenteel benaderen wij met name de landelijke ketens. Ik heb goede hoop dat we daarmee al veel leegstand kunnen invullen.

Ook kunnen we bepaalde locaties opsplitsen in kleinere delen. Deze kunnen voor een relatief lage huurprijs worden verhuurd aan kleine ondernemers.”

Het Makadocentrum kampt al jaren met een enorme leegstand. Een frisse wind door het winkelcentrum zou voor de inwoners van Wheermolen een welkome impuls zijn.

Foto’s: Haico Kats

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.