112

Ongeval A7 met meerdere voertuigen (afrit Wijdewormer)

Wijdewormer – Op maandag 27 mei, iets voor 18:15 uur, vond er op de A7 ter hoogte van afrit Wijdewormer richting Hoorn, opnieuw een ongeval plaats. Bij het incident waren drie voertuigen betrokken.

De afrit is afgesloten (18:30 uur) en achter het ongeval ontwikkelt zich de nodige vertraging maar deze valt relatief mee omdat de betrokken automobilisten hun auto’s naar de afrit stuurden. Een ambulance is ter plaatse gekomen. Een gewond geraakte vrouw moest naar het ziekenhuis. Het voorste voertuig is dermate beschadigd dat deze met een sleepauto zal worden afgevoerd.

Bij de aanrijding heeft een voertuig een oliespoor achtergelaten. Deze zal verwijderd worden door een speciale schoonmaakploeg.

Foto’s: Dennis van der Maat

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.