* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik was 1 meter 80 maar mijn haar is eraf”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mijnheer, Fred geheten, kwamen wij tegen op Purmerend Werkt afgelopen januari. Fred was in zijn werkbare leven loodgieter en kende onze verslaggever uit het verleden. Samen trokken zij samen nog wel eens op om klussen te klaren. Fred is altijd te porren voor een dolletje. En ook nu verraste hij ons weer met wat typisch Amsterdamse humor. Fred is tegenwoordig fulltime duivenmelker. Een hobby waar zijn hele ziel en zaligheid in zit. “Ik heb duiven van tussen de 1000 en 1500 euro.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.