17.7 C
Purmerend
dinsdag 4 oktober 2022

Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik was 1 meter 80 maar mijn haar is...

Regio op Straat: “Ik was 1 meter 80 maar mijn haar is eraf”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mijnheer, Fred geheten, kwamen wij tegen op Purmerend Werkt afgelopen januari. Fred was in zijn werkbare leven loodgieter en kende onze verslaggever uit het verleden. Samen trokken zij samen nog wel eens op om klussen te klaren. Fred is altijd te porren voor een dolletje. En ook nu verraste hij ons weer met wat typisch Amsterdamse humor. Fred is tegenwoordig fulltime duivenmelker. Een hobby waar zijn hele ziel en zaligheid in zit. “Ik heb duiven van tussen de 1000 en 1500 euro.”


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,182FansLike
2,236VolgersVolg
1,526VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
19.5 °
16.6 °
71 %
0.9kmh
100 %
di
18 °
wo
20 °
do
16 °
vr
16 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.