9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* Wat u schrijftVoorleesgedichten in de bieb

Voorleesgedichten in de bieb

Purmerend – Een leuke tip voor in de agenda: er wordt aanstaande zaterdag 8 juni om 14 uur weer voorgelezen in de bibliotheek aan de waterlandlaan. Dit keer door Linda (de) Groot uit haar zelfgeschreven boek Voorleesgedichten. Toegang is gratis.

Voorleesgedichten zijn verhalende gedichten voor kinderen in de leeftijd van 4 -10 jaar. De dieren die een hoofdrol spelen in de gedichten beleven allerlei avonturen, op rijm natuurlijk, wat het (voor)lezen nóg leuker maakt!

In de 21 gedichten die in het boek staan, maak je kennis met Lionel de leeuw, Willy wezel, Eefje eekhoorn, de Visjes en Peter panda.

Linda werd geïnspireerd tot het schrijven van de gedichten door de liefde voor dieren en vooral voor leeuwen, van haar zoontje Ian. Op die manier zijn de eerste gedichten over Lionel ontstaan, waarna het dierenrijk langzaam maar zeker binnenwandelde in nog meer gedichten.

Limonade en kleuren

Na afloop is er voor de kinderen limonade en kunnen ze kleuren. Kom gezellig langs! Meer informatie is te vinden op www.voorleesgedichten.nl

Relevant artikel:

Regio op Straat: “Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de Leeuw en Willy Wezel”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.