* Wat u schrijft

Voorleesgedichten in de bieb

Purmerend – Een leuke tip voor in de agenda: er wordt aanstaande zaterdag 8 juni om 14 uur weer voorgelezen in de bibliotheek aan de waterlandlaan. Dit keer door Linda (de) Groot uit haar zelfgeschreven boek Voorleesgedichten. Toegang is gratis.

Voorleesgedichten zijn verhalende gedichten voor kinderen in de leeftijd van 4 -10 jaar. De dieren die een hoofdrol spelen in de gedichten beleven allerlei avonturen, op rijm natuurlijk, wat het (voor)lezen nóg leuker maakt!

In de 21 gedichten die in het boek staan, maak je kennis met Lionel de leeuw, Willy wezel, Eefje eekhoorn, de Visjes en Peter panda.

Linda werd geïnspireerd tot het schrijven van de gedichten door de liefde voor dieren en vooral voor leeuwen, van haar zoontje Ian. Op die manier zijn de eerste gedichten over Lionel ontstaan, waarna het dierenrijk langzaam maar zeker binnenwandelde in nog meer gedichten.

Limonade en kleuren

Na afloop is er voor de kinderen limonade en kunnen ze kleuren. Kom gezellig langs! Meer informatie is te vinden op www.voorleesgedichten.nl

Relevant artikel:

Regio op Straat: “Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de Leeuw en Willy Wezel”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....