Help mee en win: wat moet er op de Purmerendse skyline komen?

Foto's gebruikt met toestemming. © EG Photography

Hoogvliet – Na New York, Tokyo, Amsterdam en andere grote Nederlandse steden is nu Purmerend aan de beurt. City Shapes, een bedrijf uit Hoogvliet dat wanddecoraties maakt van stadsplattegronden en skylines, heeft haar oog laten vallen op Purmerend. Om te bepalen welke gebouwen niet op de skyline mogen ontbreken, schakelt het bedrijf de hulp in van alle Purmerenders.

“Een stad als Purmerend heeft veel te bieden, dus daarom lieten wij van City Shapes daar ons oog op vallen! Wij maken skylines, stadskaarten en andere soorten stadsdecoratie en kwamen op het idee om Purmerend te vereeuwigen in een skyline. Wij willen gevoelens, herinneringen en emoties omzetten in een mooie, duurzaam geproduceerde wanddecoratie. Enige probleem, wij weten niet welke gebouwen of objecten zoals bruggen op deze skyline moeten, waarvoor wij de hulp van de Purmerenders in willen schakelen!“, legt Giorgos Brentjes van City Shapes uit.

Wie mee wil werken aan de skyline van Purmerend kan zijn of haar suggesties onder dit (Facebook)bericht kwijt. City Shapes stelt zelfs een exemplaar van de skyline van Purmerend ter beschikking om te verloten onder de Purmerenders die een bijdrage hieraan hebben geleverd. “Na de input van de Purmerenders gaan wij aan de slag. Ik verwacht dat wij dan binnen een maand de skyline klaar hebben.”

Geef dus door wat er op moet en win een skyline. De skylines en plattegronden van City Shapes worden gemaakt in verschillende formaten en houtsoorten.

Zie voor meer voorbeelden: www.cityshapes.nl.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

2 Comments

  1. De Koemarkt, de Melkwegbrug, de Markthallen, de Kaasmarkt (Purmerends museum), Reuring, de Poortersfeesten, het zwembad, het skatepark, Leeghwaterpark, Purmerbos, Baandraverij

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*