Purmerend

Help mee en win: wat moet er op de Purmerendse skyline komen?

Hoogvliet – Na New York, Tokyo, Amsterdam en andere grote Nederlandse steden is nu Purmerend aan de beurt. City Shapes, een bedrijf uit Hoogvliet dat wanddecoraties maakt van stadsplattegronden en skylines, heeft haar oog laten vallen op Purmerend. Om te bepalen welke gebouwen niet op de skyline mogen ontbreken, schakelt het bedrijf de hulp in van alle Purmerenders.

“Een stad als Purmerend heeft veel te bieden, dus daarom lieten wij van City Shapes daar ons oog op vallen! Wij maken skylines, stadskaarten en andere soorten stadsdecoratie en kwamen op het idee om Purmerend te vereeuwigen in een skyline. Wij willen gevoelens, herinneringen en emoties omzetten in een mooie, duurzaam geproduceerde wanddecoratie. Enige probleem, wij weten niet welke gebouwen of objecten zoals bruggen op deze skyline moeten, waarvoor wij de hulp van de Purmerenders in willen schakelen!“, legt Giorgos Brentjes van City Shapes uit.

Wie mee wil werken aan de skyline van Purmerend kan zijn of haar suggesties onder dit (Facebook)bericht kwijt. City Shapes stelt zelfs een exemplaar van de skyline van Purmerend ter beschikking om te verloten onder de Purmerenders die een bijdrage hieraan hebben geleverd. “Na de input van de Purmerenders gaan wij aan de slag. Ik verwacht dat wij dan binnen een maand de skyline klaar hebben.”

Geef dus door wat er op moet en win een skyline. De skylines en plattegronden van City Shapes worden gemaakt in verschillende formaten en houtsoorten.

Zie voor meer voorbeelden: www.cityshapes.nl.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. De Koemarkt, de Melkwegbrug, de Markthallen, de Kaasmarkt (Purmerends museum), Reuring, de Poortersfeesten, het zwembad, het skatepark, Leeghwaterpark, Purmerbos, Baandraverij

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: