Het Stadsgesprek – aflevering 5: Erol Savur van Grieks restaurant Kriti

Purmerend – Het Stadsgesprek is een maandelijks terugkerend item op Regio Purmerend. De opnamen vinden plaats in horecagelegenheid Spijkerman eten en drinken aan de Neckerdijk. Het doel van het Stadsgesprek is om in ongeveer 10 minuten bekende en minder bekende Purmerenders beter te leren kennen.

In deze aflevering spreken wij met Erol Savur van Grieks restaurant Kriti. Erol vertelt openhartig over zijn jeugd en hoe hij door de liefde in Nederland kwam wonen. “Holland was de plaats waar ik moest zijn.” Nadat Erol in Nederland kwam heeft hij zo’n beetje overal gewerkt. Van Krasnapolsky tot de oude Doelen op de Koemarkt. “Ik heb altijd in Purmerend gewoond en voel mij, dat vind ik belangrijk om te vertellen, een echte Purmerender.” Daar waar andere ophouden te denken en hun droom niet meer leven, gaat Erol nog even door. “De basis ligt bij geven. Dat inspireert ook andere mensen.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt