112

Meerdere inbrekers in Weidevenne aangehouden

Purmerend – Donderdagmiddag omstreeks kwart voor drie zijn aan de Bisonstraat in Purmerend meerdere personen aangehouden. De politie kwam met spoed naar de locatie wegens een melding van een bewoner van de straat. Er zouden ‘inbreekgeluiden’ te horen zijn geweest.

Getuigen melden dat er meerdere aanhoudingen zijn verricht. Een van de verdachten is “opgevist” uit de sloot bij FC Purmerend. De politie is nog aan het zoeken naar meer verdachten. Er wordt onder andere gezocht in de omgeving van de Stokkenbrug. De locatie rondom de melding in de Bisonstraat is afgezet voor onderzoek.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.