Meerdere inbrekers in Weidevenne aangehouden

Purmerend – Donderdagmiddag omstreeks kwart voor drie zijn aan de Bisonstraat in Purmerend meerdere personen aangehouden. De politie kwam met spoed naar de locatie wegens een melding van een bewoner van de straat. Er zouden ‘inbreekgeluiden’ te horen zijn geweest.

Getuigen melden dat er meerdere aanhoudingen zijn verricht. Een van de verdachten is “opgevist” uit de sloot bij FC Purmerend. De politie is nog aan het zoeken naar meer verdachten. Er wordt onder andere gezocht in de omgeving van de Stokkenbrug. De locatie rondom de melding in de Bisonstraat is afgezet voor onderzoek.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*