* WIN-ACTIE

Fotowedstrijd – Hoe zoekt u verkoeling? (Win 10 gratis ijsjes van Multi-IJs)

Purmerend – De komende dagen wordt het -met temperaturen rond de 35 graden- extreem warm in onze regio. Het KNMI heeft code oranje afgegeven. Tijd om verkoeling te zoeken. Regio Purmerend mag van Multi-IJs 10 gratis ijsjes weggeven! 

Hoe zorgt u er voor dat u een beetje koel blijft? Heeft u een leuke foto van hoe u, uw kinderen of dieren verkoeling zoeken? Plaats deze dan onder ons bericht (website of facebookpagina). De leukste foto ontvangt 10 gratis ijsjes van Multi-IJs. De winnaar wordt zaterdagochtend rond 10:00 uur bekend gemaakt.

Bent u niet de gelukkige? Dan kunt u alsnog ijsjes bij u thuis laten bezorgen met korting. (Klik op de afbeelding  voor de downloadlink en kortingscode).

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.