* WIN-ACTIE

Fotowedstrijd – Hoe zoekt u verkoeling? (Win 10 gratis ijsjes van Multi-IJs)

Purmerend – De komende dagen wordt het -met temperaturen rond de 35 graden- extreem warm in onze regio. Het KNMI heeft code oranje afgegeven. Tijd om verkoeling te zoeken. Regio Purmerend mag van Multi-IJs 10 gratis ijsjes weggeven! 

Hoe zorgt u er voor dat u een beetje koel blijft? Heeft u een leuke foto van hoe u, uw kinderen of dieren verkoeling zoeken? Plaats deze dan onder ons bericht (website of facebookpagina). De leukste foto ontvangt 10 gratis ijsjes van Multi-IJs. De winnaar wordt zaterdagochtend rond 10:00 uur bekend gemaakt.

Bent u niet de gelukkige? Dan kunt u alsnog ijsjes bij u thuis laten bezorgen met korting. (Klik op de afbeelding  voor de downloadlink en kortingscode).

 

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.