15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* WIN-ACTIEWinactie: Xenos geeft 4 producten uit nieuwe lijn weg

Winactie: Xenos geeft 4 producten uit nieuwe lijn weg

Purmerend – Vanaf vandaag, maandag 23 september, starten bij Xenos de OngewoonWeken. Om dat te vieren geeft de keten, in samenwerking met Regio Purmerend, 4 artikelen uit de vernieuwde woonstijlencollectie weg. Wij weten dat Purmerend veel Xenos-fans heeft, die daar erg blij van worden! 

Bij iedere nieuwe woonstijl staat een afbeelding. Dit is het product dat je kunt winnen. Wil jij één van de artikelen winnen? Laat dan onder het bericht (Facebook of website) weten van welke woonstijl jij blij wordt. Op woensdag 25 september rond 20:00 uur laten wij weten, wie welk product in de winkel mag ophalen!

De nieuwe collectie bestaat uit 4 woonstijlen:

Vintage poster luipaard

Safari Chique – Droom even mee. Een chique oud landhuis waarin de vrouwen tijdens het borduren mijmerden over verre oorden. Met themakamers, waarin geen hoekje onbenut werd gelaten om exotische kostbaarheden tentoon te stellen. Werkelijk alles wat je zag was een lust voor het oog. Spannend, romantisch, en overdadig. Dat is Safari Chique. Denk aan warme kleuren als bordeaux en oker, rijke stoffen, exotische bloemen en mooie materialen als marmer, goud en kristal

Kunstplant cactus

Thuis Jungle – In de verte hoor je zachtjes een rivier ruisen. Kleurrijke vogels fladderen fluitend boven je hoofd. Aapjes schreeuwen naar elkaar en de zon piept tussen het bladerdak door. Zelfs als je in de stad woont, waan je je met Thuis Jungle midden in de natuur. De meubels van gerecycled hout en zwart staal, de weelderige (planten) dessins en de stoere, grove materialen als riet, bamboe en terracotta lijken rechtsreeks uit de Amazone te komen.

Rotan spiegel

Verrassende eenvoud – Stel je voor: lichte en luchtig ingerichte ruimtes waarin de rust bijna als vanzelf intreedt. Een puur en zuiver gevoel, helder en fris. Verrassende Eenvoud tilt je op en laat de drukte van de dag van je afglijden. Je ontspant vanzelf. Elk item is met zorg gekozen en liefdevol gecombineerd. De materialen zijn natuurlijk. De prints eenvoudig. En de kleuren ingetogen.

Theepot lama

Bazar Bizar – Slenteren door smalle straatjes terwijl je je ogen uitkijkt naar de meest uitheemse koopwaar in alle denkbare geuren en kleuren. Mensen zijn uitgedost in de prachtigste kleuren. Ogen, met zwarte kohl omrand, gluren mysterieus naar je. En als de avond valt, fonkelen de sterren aan de hemel en waan je je in een vertelling van duizend-en-één-nacht. Ga voor een magische, oosterse sfeer met Bazar Bizar.

De OngewoonWeken duren van 23 september t/m 3 november. Klik op het Xenos logo hieronder om de nieuwe folder te bekijken en/of om de woonstijltest van Xenos te doen.

Xenos.nl

Alles op het gebied van wonen, koken, tafelen, huishouden en bijvoorbeeld hobby en vrije tijd kun je bij Xenos vinden. Van woonaccessoires voor je interieur, decoratie van je woonkamer zoals mooie vazen en van alles op het gebied van koken en bakken tot materialen voor schilderen en tekenen en andere hobby’s.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

  1. Ikzelf voel mij altijd zeer verbonden met de natuur. Op kantoor is een botanische sfeer lastig te creëeren. Vandaar dat deze cactus daar een uitkomst voor zou bieden!

  2. De rotan spiegel! Past super bij de herstyling van mijn huis met goud en groen tinten en licht rotan! Ik weet al precies waar ik ‘m zou hangen

  3. Thuis jungle, cactus. Onze toneelvereniging TOP in Purmerland heeft in november een uitvoering dat zich in het wilde westen afspeelt. Daar hoort natuurlijk een cactus bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.