19.5 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
Home112Purmerendse vrouw beroofd op NS-station Den Helder

Purmerendse vrouw beroofd op NS-station Den Helder

Den Helder – Zaterdagavond 10 augustus omstreeks 21.40 uur liep een 57-jarige vrouw uit Purmerend via een tunneltje naar spoor 1 van het station aan de Burgemeester Ritmeesterweg in Den Helder. In het tunneltje werd zij van achteren benaderd door een man, die de tas van de vrouw uit haar hand trok. De dader ging er rennend vandoor. In de tas zaten onder anderen een iPad en een GSM.

De dader is een man met een licht getint uiterlijk, een leeftijd van 20 tot 30 jaar en een lengte van ongeveer 1,65 meter. Hij had lichte baardgroei en donker haar. De man droeg donkere jeans en een donker grijze trui met capuchon.

De Purmerendse vrouw liep geen letsel op.

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op zaterdagavond plaatsvond op het NS-station aan de Burgemeester Ritmeesterweg in Den Helder. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Den Helder op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
19.5 ° C
21.1 °
17.8 °
65 %
2.7kmh
8 %
zo
21 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.