Voel je thuis bij Bijoutiek in winkelcentrum Eggert

Purmerend – Al meer dan 16 jaar zit ze in het Winkelcentrum Eggert. En al die tijd voert Wilma hetzelfde succesvolle concept. Een gevarieerde lijn waar van jong tot oud zich thuis bij voelt. Een bezoekje aan de Bijoutiek betekent altijd gezelligheid.

Natuurlijk kun je zelf rondneuzen tussen de rekken, maar persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie is vaak hoe het gaat in deze fijne winkel. Mooi, draagbaar, stijlvol en modieus. Daar staat de Bijoutiek voor. Dus voel je thuis en laat je verrassen. Je vindt Bijoutiek in het Winkelcentrum Eggert tegenover de H&M.

Bekijk hieronder de video van 59Seconds. 59Seconds is een concept van Regio Media in samenwerking met Ongekend Purmerend.

Volg Bijoutiek ook op Facebook:

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*