* 59SecondsPurmerend

Voel je thuis bij Bijoutiek in winkelcentrum Eggert

Purmerend – Al meer dan 16 jaar zit ze in het Winkelcentrum Eggert. En al die tijd voert Wilma hetzelfde succesvolle concept. Een gevarieerde lijn waar van jong tot oud zich thuis bij voelt. Een bezoekje aan de Bijoutiek betekent altijd gezelligheid.

Natuurlijk kun je zelf rondneuzen tussen de rekken, maar persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie is vaak hoe het gaat in deze fijne winkel. Mooi, draagbaar, stijlvol en modieus. Daar staat de Bijoutiek voor. Dus voel je thuis en laat je verrassen. Je vindt Bijoutiek in het Winkelcentrum Eggert tegenover de H&M.

Bekijk hieronder de video van 59Seconds. 59Seconds is een concept van Regio Media in samenwerking met Ongekend Purmerend.

Volg Bijoutiek ook op Facebook:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.