Zaterdagmiddagtip: Oldtimershow op de Koemarkt

Purmerend – Op zaterdag 14 september 2019 vindt de jaarlijkse Oldtimer Dag Purmerend plaats. In de ochtend rijden de oldtimers een rit door de mooie omgeving van Purmerend. ’s Middags vanaf 13.00 uur zijn deze prachtige oldtimers en nog een aantal andere bijzondere exemplaren te bewonderen op de Koemarkt.

Deelnemers aan de Oldtimer Tourrit komen met hun prachtige oldtimers naar de Koemarkt. Daarnaast heeft de organisatie een aantal bijzondere exemplaren weten te strikken. Purmerend kan ze daar komen bewonderen. Tot 17.00 uur staan de oldtimers op de Koemarkt. Uiteraard staat de trotse eigenaar erbij en vertelt met liefde alles over zijn bijzondere oldtimer.

Vraag er dus gerust naar. Graag zelfs! De oldtimershow is een onderdeel van de Nazomer Feestweek van de Stichting Purmerend Marktstad.

Relevante artikelen:

Zaterdag 14 september: Open dag Brandweer Purmerend

Nazomerfeestweek: oldtimershow op de Koemarkt

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt