EvenementPurmerend

Zaterdagmiddagtip: Oldtimershow op de Koemarkt

Purmerend – Op zaterdag 14 september 2019 vindt de jaarlijkse Oldtimer Dag Purmerend plaats. In de ochtend rijden de oldtimers een rit door de mooie omgeving van Purmerend. ’s Middags vanaf 13.00 uur zijn deze prachtige oldtimers en nog een aantal andere bijzondere exemplaren te bewonderen op de Koemarkt.

Deelnemers aan de Oldtimer Tourrit komen met hun prachtige oldtimers naar de Koemarkt. Daarnaast heeft de organisatie een aantal bijzondere exemplaren weten te strikken. Purmerend kan ze daar komen bewonderen. Tot 17.00 uur staan de oldtimers op de Koemarkt. Uiteraard staat de trotse eigenaar erbij en vertelt met liefde alles over zijn bijzondere oldtimer.

Vraag er dus gerust naar. Graag zelfs! De oldtimershow is een onderdeel van de Nazomer Feestweek van de Stichting Purmerend Marktstad.

Relevante artikelen:

Zaterdag 14 september: Open dag Brandweer Purmerend

Nazomerfeestweek: oldtimershow op de Koemarkt

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.