Duizenden euro’s aan wietplanten, 37-jarige Purmerender aangehouden

Purmerend – In een woning aan de Rotterdamhaven zijn in de nacht van maandag op dinsdag 400 wietplanten aangetroffen. Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een inbraak. De agenten troffen inderdaad inbraaksporen aan, echter de inbrekers waren gevlucht.

Toen er nadere inspectie werd gedaan werd er een 37-jarige Purmerender in de bosjes achter het huis aangetroffen. Dit bleek de bewoner van de woning te zijn. Tijdens controle van de woning werd er door de agenten een henneplucht geroken en werden er in verschillende ruimtes wietplanten aangetroffen. De Purmerender is aangehouden en inmiddels weer op vrije voeten in afwachting van zijn strafzaak. De wietplanten zijn dezelfde dag nog vernietigd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt