112Purmerend

Duizenden euro’s aan wietplanten, 37-jarige Purmerender aangehouden

Purmerend – In een woning aan de Rotterdamhaven zijn in de nacht van maandag op dinsdag 400 wietplanten aangetroffen. Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een inbraak. De agenten troffen inderdaad inbraaksporen aan, echter de inbrekers waren gevlucht.

Toen er nadere inspectie werd gedaan werd er een 37-jarige Purmerender in de bosjes achter het huis aangetroffen. Dit bleek de bewoner van de woning te zijn. Tijdens controle van de woning werd er door de agenten een henneplucht geroken en werden er in verschillende ruimtes wietplanten aangetroffen. De Purmerender is aangehouden en inmiddels weer op vrije voeten in afwachting van zijn strafzaak. De wietplanten zijn dezelfde dag nog vernietigd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.