18.9 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home112Duizenden euro's aan wietplanten, 37-jarige Purmerender aangehouden

Duizenden euro’s aan wietplanten, 37-jarige Purmerender aangehouden

Purmerend – In een woning aan de Rotterdamhaven zijn in de nacht van maandag op dinsdag 400 wietplanten aangetroffen. Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een inbraak. De agenten troffen inderdaad inbraaksporen aan, echter de inbrekers waren gevlucht.

Toen er nadere inspectie werd gedaan werd er een 37-jarige Purmerender in de bosjes achter het huis aangetroffen. Dit bleek de bewoner van de woning te zijn. Tijdens controle van de woning werd er door de agenten een henneplucht geroken en werden er in verschillende ruimtes wietplanten aangetroffen. De Purmerender is aangehouden en inmiddels weer op vrije voeten in afwachting van zijn strafzaak. De wietplanten zijn dezelfde dag nog vernietigd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
18.9 ° C
20 °
17.8 °
71 %
0.9kmh
5 %
di
18 °
wo
21 °
do
22 °
vr
21 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.