Purmerend

Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping parkeergarage Eggert

Purmerend – Vanaf vandaag zijn de 3e en 4e verdieping van de Q-park parkeergarage Eggert afgesloten. Uit een voorlopige conclusie van een reguliere controle is gebleken dat delen van de verdiepingen op korte termijn toe zijn aan reparaties en groot onderhoud.

“Om elk veiligheidsrisico te vermijden is besloten om de 3e en 4e verdieping van de parkeergarage vrij te houden van auto’s en publiek.”, schrijft het winkelcentrum. “Op korte termijn wordt gestart met het nader inventariseren en het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.” Hoelang de werkzaamheden gaan duren is nog niet te voorzien. Het gaat om ongeveer 180 parkeerplaatsen die tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Eerder deze week ging de Claxonate (200 parkeerplaatsen) ook al dicht wegens werkzaamheden. Deze parkeergarage is dicht tot 15 oktober. Ook de parkeerplaatsen aan de Brantjesoever zijn al gedeeltelijk vervallen wegens sloop voor toekomstige woningbouw op die locatie.

Parkeren in Purmerend – Overzichtskaart met parkeeradvies!

Parkeren in Purmerend? Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Purmerend parkeren? Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op maat.

Relevant artikel:

Parkeergarage Claxonate vanaf 7 oktober voor 8 dagen dicht


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.