Purmerend

Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping parkeergarage Eggert

Purmerend – Vanaf vandaag zijn de 3e en 4e verdieping van de Q-park parkeergarage Eggert afgesloten. Uit een voorlopige conclusie van een reguliere controle is gebleken dat delen van de verdiepingen op korte termijn toe zijn aan reparaties en groot onderhoud.

“Om elk veiligheidsrisico te vermijden is besloten om de 3e en 4e verdieping van de parkeergarage vrij te houden van auto’s en publiek.”, schrijft het winkelcentrum. “Op korte termijn wordt gestart met het nader inventariseren en het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.” Hoelang de werkzaamheden gaan duren is nog niet te voorzien. Het gaat om ongeveer 180 parkeerplaatsen die tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Eerder deze week ging de Claxonate (200 parkeerplaatsen) ook al dicht wegens werkzaamheden. Deze parkeergarage is dicht tot 15 oktober. Ook de parkeerplaatsen aan de Brantjesoever zijn al gedeeltelijk vervallen wegens sloop voor toekomstige woningbouw op die locatie.

Parkeren in Purmerend – Overzichtskaart met parkeeradvies!

Parkeren in Purmerend? Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Purmerend parkeren? Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op maat.

Relevant artikel:

Parkeergarage Claxonate vanaf 7 oktober voor 8 dagen dicht

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....