Purmerend

Wagenweg vanaf 21 oktober vier weken op de schop

Purmerend – Aannemer Strukton gaat vanaf maandag 21 oktober in opdracht van de gemeente Purmerend 3 verschillende plateaus aanleggen op de Wagenweg. De werkzaamheden duren zo’n 4 weken en zijn naar verwachting half november klaar.

Door de aannemer wordt er steeds aan één plateau gewerkt waardoor de supermarkten, woningen en bedrijven bereikbaar blijven. Wel zal er sprake zijn van omleidingen. De omleidingen worden met borden aangegeven. De aannemer begint bij het plateau nabij de Lidl en werkt dan verder naar links richting de Deen.

De komende jaren komen er in het gebied veel woningen bij. De inwoners hebben aangegeven dat met snelheidsbeperkende maatregelen niet moet worden gewacht tot alle nieuwbouw klaar is. Daarom heeft de gemeente Purmerend besloten de plateaus nu al aan te leggen. Uiteindelijk zal de Wagenweg een 30 km zone worden.

Meer informatie op: https://www.purmerend.nl/wagenweggebied


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.