16.3 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomePurmerendWagenweg vanaf 21 oktober vier weken op de schop

Wagenweg vanaf 21 oktober vier weken op de schop

Purmerend – Aannemer Strukton gaat vanaf maandag 21 oktober in opdracht van de gemeente Purmerend 3 verschillende plateaus aanleggen op de Wagenweg. De werkzaamheden duren zo’n 4 weken en zijn naar verwachting half november klaar.

Door de aannemer wordt er steeds aan één plateau gewerkt waardoor de supermarkten, woningen en bedrijven bereikbaar blijven. Wel zal er sprake zijn van omleidingen. De omleidingen worden met borden aangegeven. De aannemer begint bij het plateau nabij de Lidl en werkt dan verder naar links richting de Deen.

De komende jaren komen er in het gebied veel woningen bij. De inwoners hebben aangegeven dat met snelheidsbeperkende maatregelen niet moet worden gewacht tot alle nieuwbouw klaar is. Daarom heeft de gemeente Purmerend besloten de plateaus nu al aan te leggen. Uiteindelijk zal de Wagenweg een 30 km zone worden.

Meer informatie op: https://www.purmerend.nl/wagenweggebiedSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
16.3 ° C
17.2 °
15 °
72 %
4kmh
67 %
ma
18 °
di
18 °
wo
15 °
do
14 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.