17.3 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeCultuurPrinses Luna krijgt eigen ijsje ter ere van nieuwe musical (maak kans...

Prinses Luna krijgt eigen ijsje ter ere van nieuwe musical (maak kans op gratis ijs)

Purmerend – Vandaag was er een heuse prinses te vinden in het Eggert Winkelcentrum. Tientallen kinderen gingen op de foto met prinses Belle. Cosplayer Jaidy Bos stond er om twee verschillende redenen. Natuurlijk vindt ze het geweldig om de rol van één van haar prinsessen te vertolken. Maar vandaag was het ook een hele speciale dag. Multi-IJs maakt ter ere van haar nieuwe musical een heus “Prinses Luna ijsje”

Jaidy Bos, bekend van de halve finale Hollands Got Talent seizoen 10, schittert vanaf 13 december in de gloednieuwe familie musical Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest. In deze productie van het jonge multi-talent Sem Konijn wordt het verhaal verteld van de gloednieuwe prinses Luna en de nieuwsgierige Lynn van 9 jaar. Zij gaan samen op avontuur door een magisch dromenland en moeten daar hard aan het werk om het kerstfeest te redden.

Ook ijsondernemer Michel Prinsen van Multi-IJs was enthousiast over de musical. In samenspraak ontstond het idee om een heus prinses Luna ijsje in het leven te roepen.

Ook zin in een ijsje?

Michel zou Michel niet zijn als hij geen gratis ijsjes onder onze lezers zou verloten. Wij mogen van hem 3 x 4 Luna-ijsjes weggeven. Laat in een reactie achter wie de favoriete prinses is van jou of jouw kinderen. Dinsdag 22 oktober rond 13:00 uur maken wij bekend welke 3 winnaars 4 gratis muntjes krijgen.

Bestel HIER kaartjes voor deze geweldige familie musical.

Relevant artikel:

Aftrap gloednieuwe musical – Prinses Luna en het Verdwenen KerstfeestSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Onze kinderen zijn nu al fan van prinses Luna. (Meester Sem Konijn van de musical leraar van onze dochter Lilou bij de musical battle)… Dus die Luna ijsjes willen we graag proberen.
    Groetjes van Lilou, Kamil en Xavie.
    Ps: samen op de foto gaan was al fantastisch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.3 ° C
19 °
15.5 °
65 %
4.5kmh
70 %
ma
18 °
di
15 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.