Cultuur

Prinses Luna krijgt eigen ijsje ter ere van nieuwe musical (maak kans op gratis ijs)

Purmerend – Vandaag was er een heuse prinses te vinden in het Eggert Winkelcentrum. Tientallen kinderen gingen op de foto met prinses Belle. Cosplayer Jaidy Bos stond er om twee verschillende redenen. Natuurlijk vindt ze het geweldig om de rol van één van haar prinsessen te vertolken. Maar vandaag was het ook een hele speciale dag. Multi-IJs maakt ter ere van haar nieuwe musical een heus “Prinses Luna ijsje”

Jaidy Bos, bekend van de halve finale Hollands Got Talent seizoen 10, schittert vanaf 13 december in de gloednieuwe familie musical Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest. In deze productie van het jonge multi-talent Sem Konijn wordt het verhaal verteld van de gloednieuwe prinses Luna en de nieuwsgierige Lynn van 9 jaar. Zij gaan samen op avontuur door een magisch dromenland en moeten daar hard aan het werk om het kerstfeest te redden.

Ook ijsondernemer Michel Prinsen van Multi-IJs was enthousiast over de musical. In samenspraak ontstond het idee om een heus prinses Luna ijsje in het leven te roepen.

Ook zin in een ijsje?

Michel zou Michel niet zijn als hij geen gratis ijsjes onder onze lezers zou verloten. Wij mogen van hem 3 x 4 Luna-ijsjes weggeven. Laat in een reactie achter wie de favoriete prinses is van jou of jouw kinderen. Dinsdag 22 oktober rond 13:00 uur maken wij bekend welke 3 winnaars 4 gratis muntjes krijgen.

Bestel HIER kaartjes voor deze geweldige familie musical.

Relevant artikel:

Aftrap gloednieuwe musical – Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Onze kinderen zijn nu al fan van prinses Luna. (Meester Sem Konijn van de musical leraar van onze dochter Lilou bij de musical battle)… Dus die Luna ijsjes willen we graag proberen.
    Groetjes van Lilou, Kamil en Xavie.
    Ps: samen op de foto gaan was al fantastisch!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: