17.8 C
Purmerend
donderdag 16 mei 2024
HomeGemeenteDenk mee over de ontwikkeling van het Karekietpark

Denk mee over de ontwikkeling van het Karekietpark

Purmerend – Gemeente Purmerend nodigt inwoners uit om mee te denken over de inrichting van het Karekietpark en omgeving. De gemeente is aan de slag met een totale visie voor het gebied. Het Karekietpark is een van de ontwikkelgebieden van Purmerend.

Een visie ontwikkelen betekent onderzoeken, met elkaar in gesprek gaan, luisteren naar de ervaringen van omwonenden en de mensen die van de voorzieningen in het Karekietpark gebruikmaken. Gekeken wordt naar wonen, winkels, zorg, de school en maatschappelijke voorzieningen zoals de sporthal en de Inval. Maar ook naar groen en verkeersontsluitingen. Gemeente Purmerend wil dit samen doen met mensen die het gebied het beste kennen: omwonenden en gebruikers van het gebied.

Inloopavond

Omwonenden zijn via een brief uitgenodigd om mee te praten en -denken tijdens een inloopavond op maandag 2 december tussen 17.00 en 20.00 uur in het ROC gebouw, Karekietpark 4. Ook online kunnen mensen zich opgeven om mee te denken.

Ontwikkelgebied

Er gebeurt al veel in het gebied rondom het Karekietpark: de realisatie van het ROC, de komst van de tijdelijke woningen, de KlimOp school die uit zijn jasje groeit. Daarnaast is de sporthal aan vervanging toe. Tijdens gesprekken die de afgelopen periode met een aantal omwonenden zijn gevoerd, zijn er ook zorgen geuit. Bijvoorbeeld over het verkeer. Hier is niet per direct een oplossing voor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,919FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.8 ° C
18.4 °
16.1 °
71 %
1.8kmh
100 %
do
18 °
vr
17 °
za
20 °
zo
19 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.