GemeentePurmerend

Denk mee over de ontwikkeling van het Karekietpark

Purmerend – Gemeente Purmerend nodigt inwoners uit om mee te denken over de inrichting van het Karekietpark en omgeving. De gemeente is aan de slag met een totale visie voor het gebied. Het Karekietpark is een van de ontwikkelgebieden van Purmerend.

Een visie ontwikkelen betekent onderzoeken, met elkaar in gesprek gaan, luisteren naar de ervaringen van omwonenden en de mensen die van de voorzieningen in het Karekietpark gebruikmaken. Gekeken wordt naar wonen, winkels, zorg, de school en maatschappelijke voorzieningen zoals de sporthal en de Inval. Maar ook naar groen en verkeersontsluitingen. Gemeente Purmerend wil dit samen doen met mensen die het gebied het beste kennen: omwonenden en gebruikers van het gebied.

Inloopavond

Omwonenden zijn via een brief uitgenodigd om mee te praten en -denken tijdens een inloopavond op maandag 2 december tussen 17.00 en 20.00 uur in het ROC gebouw, Karekietpark 4. Ook online kunnen mensen zich opgeven om mee te denken.

Ontwikkelgebied

Er gebeurt al veel in het gebied rondom het Karekietpark: de realisatie van het ROC, de komst van de tijdelijke woningen, de KlimOp school die uit zijn jasje groeit. Daarnaast is de sporthal aan vervanging toe. Tijdens gesprekken die de afgelopen periode met een aantal omwonenden zijn gevoerd, zijn er ook zorgen geuit. Bijvoorbeeld over het verkeer. Hier is niet per direct een oplossing voor.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.