Denk mee over de ontwikkeling van het Karekietpark

Dronebeeld: Rob Klaucke

Purmerend – Gemeente Purmerend nodigt inwoners uit om mee te denken over de inrichting van het Karekietpark en omgeving. De gemeente is aan de slag met een totale visie voor het gebied. Het Karekietpark is een van de ontwikkelgebieden van Purmerend.

Een visie ontwikkelen betekent onderzoeken, met elkaar in gesprek gaan, luisteren naar de ervaringen van omwonenden en de mensen die van de voorzieningen in het Karekietpark gebruikmaken. Gekeken wordt naar wonen, winkels, zorg, de school en maatschappelijke voorzieningen zoals de sporthal en de Inval. Maar ook naar groen en verkeersontsluitingen. Gemeente Purmerend wil dit samen doen met mensen die het gebied het beste kennen: omwonenden en gebruikers van het gebied.

Inloopavond

Omwonenden zijn via een brief uitgenodigd om mee te praten en -denken tijdens een inloopavond op maandag 2 december tussen 17.00 en 20.00 uur in het ROC gebouw, Karekietpark 4. Ook online kunnen mensen zich opgeven om mee te denken.

Ontwikkelgebied

Er gebeurt al veel in het gebied rondom het Karekietpark: de realisatie van het ROC, de komst van de tijdelijke woningen, de KlimOp school die uit zijn jasje groeit. Daarnaast is de sporthal aan vervanging toe. Tijdens gesprekken die de afgelopen periode met een aantal omwonenden zijn gevoerd, zijn er ook zorgen geuit. Bijvoorbeeld over het verkeer. Hier is niet per direct een oplossing voor.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*