Regionaalverkeer

Rijkswaterstaat waarschuwt voor zware avondspits vanwege regenbuien

Regionaal – Rijkswaterstaat waarschuwt voor een drukke avondspits. Deze komt na één van de drukste ochtendspitsen van 2019, waarmee we vanochtend werden geconfronteerd. Voor vanavond wordt er weer veel regen verwacht en dat kan wel eens voor enorme drukte gaan zorgen. 

Dat kondigt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie aan in onderstaande tweet:

https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1200036622500167682

De verwachting is dat de spits vanaf 15.30 uur losbarst en tussen 16.00 en 17.00 uur op zijn hoogtepunt is. Daarna zal de drukte geleidelijk afnemen.

Er wordt aangeraden om van tevoren je route te checken.

Verkeersinformatie: files, flitsers en wegwerkzaamheden | ANWB

Verkeersinformatie in Nederland en grensgebied. Actueel overzicht van files, flitsers, wegwerkzaamheden, wegafsluitingen, verkeerscams en verkeersverwachting.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.