Afsluiting deel Purmersteenweg op 1 en 2 december

Purmerend – Op zondag 1 december van 17.00 tot 0.00 uur en maandag 2 december van 19.00 tot ongeveer 0.00 uur is de Purmersteenweg deels afgesloten vanwege de aanleg van stroomvoorzieningen voor het nieuwbouwproject De Looiers. Auto’s kunnen omrijden via de Burgemeester D. Kooimanweg en Hoornselaan. Deze omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven.

De nieuwbouwappartementen worden aangesloten op het stroomnet. Hiervoor is het nodig dat de weg korte tijd open gaat. Er is voor gekozen om dit op twee avonden te doen, om de overlast zo veel mogelijk te beperken. De werkzaamheden kunnen zorgen voor wat geluidsoverlast. Direct omwonenden zijn door de uitvoerder van het werk geïnformeerd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*