verkeer

Afsluiting deel Purmersteenweg op 1 en 2 december

Purmerend – Op zondag 1 december van 17.00 tot 0.00 uur en maandag 2 december van 19.00 tot ongeveer 0.00 uur is de Purmersteenweg deels afgesloten vanwege de aanleg van stroomvoorzieningen voor het nieuwbouwproject De Looiers. Auto’s kunnen omrijden via de Burgemeester D. Kooimanweg en Hoornselaan. Deze omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven.

De nieuwbouwappartementen worden aangesloten op het stroomnet. Hiervoor is het nodig dat de weg korte tijd open gaat. Er is voor gekozen om dit op twee avonden te doen, om de overlast zo veel mogelijk te beperken. De werkzaamheden kunnen zorgen voor wat geluidsoverlast. Direct omwonenden zijn door de uitvoerder van het werk geïnformeerd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.