12.5 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
HomeverkeerAfsluiting deel Purmersteenweg op 1 en 2 december

Afsluiting deel Purmersteenweg op 1 en 2 december

Purmerend – Op zondag 1 december van 17.00 tot 0.00 uur en maandag 2 december van 19.00 tot ongeveer 0.00 uur is de Purmersteenweg deels afgesloten vanwege de aanleg van stroomvoorzieningen voor het nieuwbouwproject De Looiers. Auto’s kunnen omrijden via de Burgemeester D. Kooimanweg en Hoornselaan. Deze omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven.

De nieuwbouwappartementen worden aangesloten op het stroomnet. Hiervoor is het nodig dat de weg korte tijd open gaat. Er is voor gekozen om dit op twee avonden te doen, om de overlast zo veel mogelijk te beperken. De werkzaamheden kunnen zorgen voor wat geluidsoverlast. Direct omwonenden zijn door de uitvoerder van het werk geïnformeerd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.5 ° C
14 °
11 °
74 %
4kmh
100 %
za
19 °
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.