112Purmerend

Auto rijdt op paal verkeerslicht, bestuurder gewond

Purmerend – Vrijdagavond omstreeks half twaalf is aan de Edisonweg in Purmerend een auto tegen een paal van een verkeerslicht aangereden. Dit gebeurde ter hoogte van de N244.

De bestuurder wilde vanaf de N244 afslaan naar de Edisonweg waarbij deze om onbekende reden op de paal klapte. Bij het eenzijdige ongeluk is de bestuurder ernstig gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer kwam ter plaatse voor assistentie. De wagen is door een berger opgehaald.

Foto: Inter Visual Studio / Stefan Roode

 

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Tuurlijk… “De bestuurder wilde vanaf de N244 afslaan naar de Edisonweg”. Tuurlijk tuurlijk, Regio Purmerend… aflaan doe je namelijk altijd met zo’n snelheid. Tuurlijk… en dan rijd je eerst de lange uitvoegstrook met bypass voor rechtsaf (waar al die veel te langzaam rijdende sukkeltjes jou maar ophouden) voorbij. Tuurlijk… logisch… en dan hoek je hem midden op de kruising op volle snelheid toch ineens naar rechts, want ben zit je lekker nog voor die sukkeltjes in de Purmer Noord. Of toch niet, Regio Purmerend? Of was dit misschien gewoon toch zo’n asociale randmongool waar er veel te veel van rondrijden in Purmerend en waar de politie niets aan doet? Ik denk zelf het laatste, Regio Purmerend.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: