8.6 C
Purmerend
donderdag 2 februari 2023
Home112Politie gaat in eerste kwartaal 2021 verhuizen naar de Baanstee-Oost

Politie gaat in eerste kwartaal 2021 verhuizen naar de Baanstee-Oost

Purmerend – In het eerste kwartaal van 2021 gaan de verhuizers aan de gang aan de Waterlandlaan om de politie naar hun nieuwe onderkomen aan het component 96 in de Baanstee-Oost te verhuizen.

Door middel van bouwkundige aanpassingen wordt dit pand geschikt gemaakt voor de functie politiebureau. Voor deze nieuwe functie dient het geldende bestemmingplan gewijzigd te worden. De politie heeft een principeverzoek ingediend om het gebouw Component 96 in gebruik te nemen als politiebureau. Het college van B&W heeft een positieve grondhouding aangenomen ten aanzien van het verzoek om ontheffing te verlenen aan het geldende bestemmingsplan. De intentie van de politie is om er een energie neutraal gebouw te betrekken.

Communicatie

Er zijn al gesprekken geweest tussen de wijkagent en direct belanghebbenden en de omliggende bedrijven. De eerste reacties hierop zijn positief. In een later stadium zal de gemeente samen met de politie de inwoners van Purmerend informeren om de verhuizing onder de aandacht te brengen.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.4 °
7.2 °
88 %
1.8kmh
100 %
do
9 °
vr
9 °
za
10 °
zo
7 °
ma
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.