25.8 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomeOV8-16 feb: Overvolle treinen in hele randstad door werkzaamheden Leiden

8-16 feb: Overvolle treinen in hele randstad door werkzaamheden Leiden

Regionaal – Van zaterdag 8 februari tot en met zondag 16 februari wordt er rondom station Leiden Centraal aan het spoor gewerkt. En niet alleen reizigers van, via en naar Leiden hebben hier last van. In de hele randstad worden overvolle treinen verwacht.

Uitval van treinen vindt vooral plaats op trajecten rondom Leiden. NS heeft hiervoor een overzicht van dag tot dag gepubliceerd. Maar niet alleen reizigers op deze trajecten ondervinden hinder. Doordat de werkzaamheden bij Leiden ook bij de perrons plaatsvinden, zullen er vaak kortere treinen worden ingezet. En dit leidt tot grote drukte in de wagons door de hele randstad. Zelfs zo druk, dat het zou kunnen dat reizigers niet meer in de trein passen.

NS en Reizigersorganisatie Rover raden treinreizigers iedere dag voor vertrek via de reisplanner hun reis te bekijken. De drukte-indicator kan een indicatie geven of er nog ruimte in de trein is. De spits vermijden is zelfs nog beter.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
25.8 ° C
27.2 °
24.4 °
66 %
3.6kmh
98 %
vr
26 °
za
28 °
zo
22 °
ma
21 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.