112OverwherePurmerend

Aanhoudingen na auto-inbraken in Overwhere

Purmerend – De politie heeft twee mannen aangehouden nabij het Karekietpark op verdenking van het inbreken in meerdere auto’s.

Door een alerte getuige werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur een verdachte situatie gemeld bij de politie. Hierdoor kon de politie al vrij snel twee verdachten aanhouden: twee mannen uit Purmerend, beiden in de leeftijd van 19 jaar. 

Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek en zitten nog vast.

Bent u ook de dupe van een auto-inbraak in de wijk Overwhere en heeft u dit nog niet gemeld bij de politie? Meldt  u zich dan a.u.b. alsnog. Zaaknummer: 2020031879

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. De aangehouden “verdachten” zijn twee mannen uit Purmerend, beiden in de leeftijd van 19 jaar. 
    Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek en zitten nog vast.

    “Verdacht” betekent (nog) niet dat ze “schuldig” zijn; ik hoop dat het OM de zaak “rond” kan krijgen op basis van onomstotelijk bewijs.

    De gedupeerden moeten eerst alle schade zelf regelen met de verzekering of betalen uit “eigen zak”.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: