Purmerend

Sluisbrug nog 3 avonden en nachten dicht

Purmerend – De komende 3 avonden en nachten test de Provincie Noord-Holland de Sluisbrug. De afstelling van de brug bleek nog niet helemaal in orde.

Dat betekent dat de brug helaas weer even dicht moet voor auto’s, fietsers en voetgangers en wel op de volgende tijden:

– maandag 17/2 tussen 21.00 en 05.00 uur
– dinsdag 18/2 tussen 21.00 en 05.00 uur
– woensdag 19/2 tussen 21.00 en 01.00 uur

De nooddiensten kunnen bij calamiteiten over de brug. Voor al het andere verkeer geldt de omleiding zoals die de afgelopen weken ook was. Die omleiding vind je hier: https://www.purmerend.nl/bereikbaarheid-purmerend

Relevante artikelen:

Sluisbrug voor 2 weken afgesloten voor al het verkeer –

Purmerend – Van maandag 13 januari tot en met woensdag 29 januari 2020 is de Sluisbrug niet beschikbaar voor wegverkeer. Dit geldt ook voor fietsers en voetgangers. Hiervoor is een omleidingsroute gemaakt. Aan de brug wordt door de provincie groot onderhoud gepleegd.Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Met het groot onderhoud wordt de brug flink opgeknapt.

Sluisbrug vrijdag weer open voor verkeer –

Purmerend – Het zou maar twee weken duren en menigeen heeft er hinder van ondervonden. Maar over een paar dagen gaat de Sluisbrug weer open. Op vrijdag 14 februari kunnen voetgangers, fietsers en automobilisten weer gebruik maken van de verbinding over het Noord-Hollands Kanaal.Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Vanaf 13 januari was de …

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.