verkeer

Sluisbrug vrijdag weer open voor verkeer

Purmerend – Het zou maar twee weken duren en menigeen heeft er hinder van ondervonden. Maar over een paar dagen gaat de Sluisbrug weer open. Op vrijdag 14 februari kunnen voetgangers, fietsers en automobilisten weer gebruik maken van de verbinding over het Noord-Hollands Kanaal.

Vanaf 13 januari was de brug niet meer toegankelijk voor het verkeer. Er moest groot onderhoud worden gepleegd. Na inspectie bleek dat er meer werkzaamheden zouden moeten worden uitgevoerd dan gepland.

Het brugdeel is inmiddels weer ingehangen en de werkzaamheden zitten in de afrondende fase. De brug krijgt deze week nog een laag asfalt. Vanaf komende vrijdag is de brug weer toegankelijk voor het verkeer.

Vanaf vrijdag is de Sluisbrug weer open.

Relevant artikel:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.