112Edam

Automobilist gewond na het te water raken

Edam – Woensdagochtend omstreeks negen uur is een automobilist gewond geraakt op de N247 in Edam . Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat om een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. Omstanders hebben geprobeerd om de automobilist uit zijn benarde positie te bevrijden. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald.

Update:

De vrouw van de gewonde automobilist reageert: De man is onwel geworden achter het stuur en is te water geraakt. “Hij maakt het naar omstandigheden goed, heeft 2 ruggenwervels gebroken maar gelukkig gunstige breuken. Wij zijn heel blij dat er niet meer slachtoffers betrokken zijn geraakt. Ik heb begrepen dat mijn man door omstanders uit zijn auto is gehaald. Wij willen deze mensen en alle hulpdiensten via deze weg bedanken!! We zijn dankbaar dat er snel hulp was!”

Foto’s: Inter Visual Studio

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.