112PurmerendVolendam

Twee aanhoudingen na doorzoekingen Purmerend en Volendam

Purmerend / Volendam – Afgelopen woensdag heeft de politie twee mannen aangehouden na drie panden in Purmerend en Volendam te hebben doorzocht. De mannen van 30 en 31 jaar worden verdacht van hennepteelt. Bij de doorzoekingen zijn onder meer geldbedragen, voertuigen en luxe artikelen in beslag genomen.

Twee panden in Purmerend en een pand in Volendam zijn doorzocht in een onderzoek naar twee mannen van 30 en 31 jaar die worden verdacht van hennepteelt. Het betreft onder meer de woningen van de verdachten. Bij de doorzoekingen zijn geldbedragen in beslag genomen, twee auto’s en een motor, telefoons en laptops, dure kleding en schoenen, horloges, munitie en hennepgerelateerde goederen. De verdachten zijn aangehouden.

In het onderzoek en op de actiedag werkten politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst en de gemeente Purmerend samen onder de noemer van het Regionaal Informatie en Expertisecentrum (RIEC) Noord-Holland. Het RIEC richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit door informatie, expertise en krachten van verschillende overheidsinstanties te bundelen.

Tags

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Tsja, hennepteelt (met bijbehorend “snel geld”) maakt voor deze twee (verdachte) mannen van 30 en 31 jaar meer kapot dan het ooit op zou kunnen brengen.
    I.i.g. zijn deze twee (voorlopig) hun geld, voertuigen en luxe artikelen kwijt.
    En wellicht is er sprake geweest van illegale stroomaftap o.i.d. en is de omgeving gevrijwaard van alle gevaren die dit tot gevolg kan hebben.

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: