17.4 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home112Twee aanhoudingen na doorzoekingen Purmerend en Volendam

Twee aanhoudingen na doorzoekingen Purmerend en Volendam

Purmerend / Volendam – Afgelopen woensdag heeft de politie twee mannen aangehouden na drie panden in Purmerend en Volendam te hebben doorzocht. De mannen van 30 en 31 jaar worden verdacht van hennepteelt. Bij de doorzoekingen zijn onder meer geldbedragen, voertuigen en luxe artikelen in beslag genomen.

Twee panden in Purmerend en een pand in Volendam zijn doorzocht in een onderzoek naar twee mannen van 30 en 31 jaar die worden verdacht van hennepteelt. Het betreft onder meer de woningen van de verdachten. Bij de doorzoekingen zijn geldbedragen in beslag genomen, twee auto’s en een motor, telefoons en laptops, dure kleding en schoenen, horloges, munitie en hennepgerelateerde goederen. De verdachten zijn aangehouden.

In het onderzoek en op de actiedag werkten politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst en de gemeente Purmerend samen onder de noemer van het Regionaal Informatie en Expertisecentrum (RIEC) Noord-Holland. Het RIEC richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit door informatie, expertise en krachten van verschillende overheidsinstanties te bundelen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Tsja, hennepteelt (met bijbehorend “snel geld”) maakt voor deze twee (verdachte) mannen van 30 en 31 jaar meer kapot dan het ooit op zou kunnen brengen.
    I.i.g. zijn deze twee (voorlopig) hun geld, voertuigen en luxe artikelen kwijt.
    En wellicht is er sprake geweest van illegale stroomaftap o.i.d. en is de omgeving gevrijwaard van alle gevaren die dit tot gevolg kan hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.