Purmerend

Supermarktactie op Gildeplein voor Voedselbank levert 46 kratten op

Purmerend – Tijdens de supermarktactie op het Gildeplein heeft de Purmerendse Voedselbank afgelopen zaterdag 46 volle kratten opgehaald. De Purmerendse Voedselbank is hartstikke blij met dit resultaat.

“Met het eten dat zaterdag gedoneerd is kunnen wij heel veel gezinnen in financieel zwaar weer helpen”, aldus Jardo Louw. Gezinnen in de gemeenten Purmerend, Waterland, Landsmeer en Volendam kunnen aanspraak op een voedselpakket maken, mits zij aan zeer strenge voorwaarden voldoen.

De Voedselbank houdt met regelmaat dergelijke supermarktacties op verschillende locaties in Purmerend en omstreken. Naar verwachting zal de volgende supermarktactie half maart plaats gaan vinden.

Relevant artikel:

Voedselbank Purmerend – Oog voor voedsel, hart voor mensen

Wij zorgen met ruim 45 vrijwilligers dat wekelijks 135 gezinnen een extra steun in de rug krijgen met een voedselpakket. Onze vrijwilligers worden geen van allen betaald. Enerzijds helpen wij de armste mensen in de regio Waterland via onze uitgiftepunten aan voedselpakketten, anderzijds voorkomen wij verspilling van voedsel.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.