15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendSupermarktactie op Gildeplein voor Voedselbank levert 46 kratten op

Supermarktactie op Gildeplein voor Voedselbank levert 46 kratten op

Purmerend – Tijdens de supermarktactie op het Gildeplein heeft de Purmerendse Voedselbank afgelopen zaterdag 46 volle kratten opgehaald. De Purmerendse Voedselbank is hartstikke blij met dit resultaat.

“Met het eten dat zaterdag gedoneerd is kunnen wij heel veel gezinnen in financieel zwaar weer helpen”, aldus Jardo Louw. Gezinnen in de gemeenten Purmerend, Waterland, Landsmeer en Volendam kunnen aanspraak op een voedselpakket maken, mits zij aan zeer strenge voorwaarden voldoen.

De Voedselbank houdt met regelmaat dergelijke supermarktacties op verschillende locaties in Purmerend en omstreken. Naar verwachting zal de volgende supermarktactie half maart plaats gaan vinden.

Relevant artikel:

Voedselbank Purmerend – Oog voor voedsel, hart voor mensen

Wij zorgen met ruim 45 vrijwilligers dat wekelijks 135 gezinnen een extra steun in de rug krijgen met een voedselpakket. Onze vrijwilligers worden geen van allen betaald. Enerzijds helpen wij de armste mensen in de regio Waterland via onze uitgiftepunten aan voedselpakketten, anderzijds voorkomen wij verspilling van voedsel.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.