8.7 C
Purmerend
woensdag 1 februari 2023
HomeOverwhereGeen buitengeldautomaat meer op winkelcentrum Overwhere

Geen buitengeldautomaat meer op winkelcentrum Overwhere

Purmerend – Aanvankelijk zou verleden jaar september de buitengeldautomaat op winkelcentrum Overwhere omgezet worden van een ABN-AMRO geldautomaat naar een Geldmaat. De automaat stond opeens niet meer op de locatiewijzer en was ook verdwenen van de planningslijst. Een paar lezers stelden hier vragen over.

Na vragen van Regio Purmerend aan Geldmaat laat woordvoerder Annette van Grinsven weten dat de geldautomaat niet meer buiten komt. “In plaats van buiten komt de automaat nu binnen te staan bij Primera. Consumenten kunnen tijdens de openingstijden van de winkel daar terecht voor contante opnames.” Geldmaat verwacht dit binnenkort te gaan realiseren. “De afdeling die daar over gaat is er mee bezig.”

Voor nu is het alleen mogelijk om bij de Plus contant geld te pinnen. Deze automaat is niet in het in beheer van Geldmaat.

Relevant artikel:

Eerste twee Geldmaten in Purmerend geïnstalleerd –

Purmerend – Al op twee locaties in Purmerend zijn de geldautomaten vervangen voor de nieuwe Geldmaat. De geldautomaat aan het John. F. Kennedyplein (Makado winkelcentrum) en de geldautomaat op het Zwanebloem (winkelcentrum de Gors), voorheen van de ING, mogen zich nu in de nieuwe gele kleur laten zien.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

 1. Hier bekruipt mij het gevoel dat hoe-dan-ook “cash-geld” (om welke reden laat ik in het midden) moeilijk toegankelijk moet zijn en wellicht uit het straatbeeld moet verdwijnen.

  Denk nu niet dat plofkrakers zich laten weerhouden door een geldautomaat in een winkel te plaatsen, die dus winkeltijden hanteert: de plofkrakers willen een plofkraak zetten en als ze dan ook een winkel(centrum) moeten openbreken dát houdt ze echt niet tegen.
  En als dat gebeurt is het flink balen voor de eigenaar van het winkelcentrum, alle winkeliers én alle omwonenden. Brr, ik wil er niet aan denken.

  De geldautomaat noch de reguliere gebruiker van de geldautomaat begaan de misdaad, dat doen de (nietsontziende) plofkrakers.

 2. Mij bekruipt het gevoel dat alles uit de kast wordt gehaald om “cash-geld” uit te bannen.
  Nu weer een geldautomaat verplaatsen naar een winkel, dus beperkt te gebruiken (alleen tijdens openingstijden van de winkel).

  Ik wíl niet eens denken aan een plofkraak op een geldautomaat ín een winkel……….(plofkrakers laten zich door niets en niemand weerhouden van hun -wan-daad).

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
9.4 °
7.8 °
82 %
3.1kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.