Purmerend

Purmerendse vuilnisman waarschuwt: “Bak binnengehaald? Maak ook het handvat goed schoon!”

Purmerend – Marvin en zijn collega’s zijn keihard aan het werk om de straten in Purmerend schoon te houden. Hun tip: als je een bak hebt binnengehaald, was dan je handen goed, en maak ook het handvat goed schoon!

Gisteren was Marvin te zien in frontberichten. Frontberichten is een BNNVARA programma over mensen die de Nederlandse samenleving door deze coronacrisis heen helpen. Door middel van vlogs houden zij het land op de hoogte van hoe zij deze periode beleven. In het dagelijkse programma Frontberichten zien we hun video-dagboeken.

Zo horen we hoe artsen, verpleegkundigen, leraren, thuiszorgmedewerkers, politieagenten, schoonmakers, en andere hulpverleners uit heel Nederland deze tijd beleven. Frontberichten is te zien bij BNNVARA op NPO2.

Frontberichten gemist? Start met kijken op NPO Start

Mensen die de Nederlandse samenleving door deze crisis slepen houden via vlogs het land op de hoogte van hoe zij deze periode beleven. Een dagelijkse update met berichten van de frontlinie.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Respect voor Marvin en zijn collega’s: kliko’s legen, grof vuil ophalen dat doen deze mannen.
  Zij ruimen uw en mijn vuil op.
  Hier in de straat 99,9% van de keer voor 9 uur ’s morgens de kliko’s leeg.
  Grof vuil netjes opgehaald (hetgeen ik conform instructie gebundeld aanlever).
  En dan nu een hele goeie tip; in en dus ook buiten je woning alle handvatten reinigen incl.die van je kliko’s.
  En uiteraard de handjes wassen!!
  Goeie tip Marvin!!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: