EdamVolendam

Kermis Edam afgelast, kermis Volendam hangt nog in de lucht

Volendam – Het kabinet heeft gisteren besloten dat alle evenementen tot en met 1 september worden verboden. Dat betekent dat de kermis in Edam die gepland stond op 27 augustus tot en met 30 augustus wordt afgelast. Maar hoe zit dat met de kermis in Volendam die een week later plaatsvindt?

De kermis van Volendam staat vooralsnog gepland op 4 september. De gemeente Edam-Volendam laat in een reactie weten dat nu de datum van 1 september duidelijk is, ze de komende tijd gaan kijken naar alle mogelijke scenario’s. Een woordvoerder van de gemeente benadrukt dat “er echt nog niets helder of besloten is”.

Geld terug naar kermisexploitanten

De gemeente Edam-Volendam heeft al wel de ondernemers en kermisexploitanten de 25 procent die ze normaal rond deze tijd betalen ten behoeve van de kermis teruggegeven.

Dit heeft echter niets te maken met het wel of niet doorgaan van de Volendammer kermis. De gemeente heeft dit gedaan om de ondernemers te steunen omdat ze deze tijd niets verdienen.

Kermis In Volendam – 2020 – De gezelligste kermis van NL

Alle informatie over de Volendammer Kermis vind je op Kermis-In-Volendam.nl.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.